Új jelszó kérése
Tel: +36 20 565 7265

Elérhetőségek
Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.
Közösségi oldalak
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
7
8
1
6
9
Facebook
Google+
Házhozszállítás

Termék részletek


Betain HT kókusztenzid

-10%
Betain HT kókusztenzid
320 Ft
288 Ft288

Betain HT kókusz tenzid
Összetevők (INCI): cocamidopropyl betaine
Egy főleg kókuszolajból származtatott kímélő tenzid, nem irritáló és a betain-félék családjába tartozik.
Nem irritálja a nyálkahártyát és az egyéb hártyákat sem, a felnőtteknek, csecsemőknek és gyerekeknek szánt alkalmazásokba egyaránt alkalmas.

pH: 4,5 - 5,5
Sűrűség: 1.05

ajánlott adagolás fogkrémbe 1 - 3%

samponba 5 - 20%
tusgélbe 10 - 20%
habosító higiéniai készítményekbe 10 - 30%
lemosókba, öblítendő higiéniai termékekbe 5 - 15%
sminklemosókba, öblítés nélküli termékekbe 1-2%
borotvagélbe, borotvahabba 5 - 10%

  • Betain HT kókusz tenzid
    Összetevők (INCI): cocamidopropyl betaine
    Egy főleg kókuszolajból származtatott kímélő tenzid, nem irritáló és a betain-félék családjába tartozik.
    Nem irritálja a nyálkahártyát és az egyéb hártyákat sem, a felnőtteknek, csecsemőknek és gyerekeknek szánt alkalmazásokba egyaránt alkalmas.
    Jó összeférhetőséget mutat a bőr iránt, tökéletesen illik hozzá és enyhén kondicionáló.

    A betainok néha az irritációk forrásaként vannak emlegetve, de ezek általában az előállítási folyamat során visszamaradt szennyeződéseknek köszönhetőek. Kutatások azt mutatták ki, hogy ez kiküszöbölhető, ha a gyártó figyelmet fordít ezen másodlagos összetevők lecsökkentésére.


    A bio higiéniai és ápolási termékek készítéséhez jóváhagyott összetevő.

    MEGJELENÉSI FORMA: tiszta, színtelen és szagtalan alacsony sűrűségű folyadék
    pH: 4,5 - 5,5
    Sűrűség: 1.05

    ajánlott adagolás fogkrémbe 1 - 3%
    samponba 5 - 20%
    tusgélbe 10 - 20%
    habosító higiéniai készítményekbe 10 - 30%
    lemosókba, öblítendő higiéniai termékekbe 5 - 15%
    sminklemosókba, öblítés nélküli termékekbe 1-2%
    borotvagélbe, borotvahabba 5 - 10%

    Felhasználhatjuk egyedüli tenzidként higiéniai termékekbe, de samponokba és tusgélekbe más tenziddel társítva az ideális.

  • Cikkszám
    376264
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.