Új jelszó kérése
Tel: +36 20 565 7265

Elérhetőségek
Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.
Közösségi oldalak
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
8
3
0
9
5
Facebook
Google+
Házhozszállítás

Termék részletek


Olivem 1000

Olivem 1000
  • Olivem 1000
450 Ft450

Olivem 1000. 100%-ban növényi eredetű, olivaolajból származó, bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható o/v emulgeátor, amely emulgeáló tulajdonsága mellett stabilizálja és erősíti a bőr védő barrier rétegét. PEG-mentes, Ecocert tanúsítvánnyal.

INCI: Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

  • Olivem 1000. 100%-ban növényi eredetű, olivaolajból származó, bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható o/v emulgeátor, amely emulgeáló tulajdonsága mellett stabilizálja és erősíti a bőr védő barrier rétegét. PEG-mentes, Ecocert tanúsítvánnyal.

    Felhasználási javaslat:

    száraz, vízhiányos bőr ápolására szánt kozmetikumokba
    sérült, érzékeny, irritációra és gyulladásra hajlamos (neurodermitiszes, ekcémás, rozáceás) bőr kezelésére szánt készítményekbe
    zsíros, kevert és normál bőr ápolására szánt kozmetikumokba
    babápolási kozmetikumokba
    anti-aging kozmetikumokba, idősödő és érett bőr ápolására
    alacsony és közepes zsírfázis arányú készítményekhez
    minimális zsírtartalmú önemulgeáló készítményekhez
    alacsonyabb viszkozitású lotionok és közepes konzisztenciájú krémek készítéséhez (pl. arc- és testápolók, arctisztítók, BB krémek, szemkörnyékápolók, szérumok, naptejek, alapozók, hajbalzsamok)


    Hatásai:

    önállóan használható emulgens, amely összekapcsolja a kozmetikumok víz és zsírfázisát
    regenerálja és erősíti a bőr védő lipidbarrier rétegét, hidratáló hatású
    bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható
    alkalmas különösen alacsony - egyedül az emulgenst tartalmazó - zsírfázisú kozmetikumok (ún. emulziós gélek) készítésére
    a vele készített krémek jelentős mennyiségű vizet és olajat képesek utólag felvenni


    Fizikai Jellemzők: Nemionos emulgens. Ajánlott zsírfázis arány 4-25%. pH tolerancia: 3-12

    Adagolás: 2-5%

    Feldolgozás: Zsíroldékony. Inverz és direkt módszerrel egyaránt feldolgozható.

    Inverz módszer: Az Olivemet olvasszuk össze a zsírfázissal, melegítsük kb. 80°C-ra, adjuk hozzá a hasonlóan felmelegített vizes fázist, majd intenzív keverés mellett emulgeáljunk 5 percig, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

    Direkt módszer: A megolvasztott zsírfázist keverés közben, lassan adjuk a 70-80°C-ra felmelegített vizes fázishoz, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

    Emulziós gél készítése: Az Olivemet a 70-80°C-ra felmelegített vizes fázishoz adjuk, rövid ideig, intenzíven keverve homogenizáljuk, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

    Az Olivemmel készült emulzió végső viszkozitását csak másnapra éri el. Az alacsony viszkozitású lotionok stabilitása 0,3% xantán hozzáadásával növelhető.

    INCI: Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

  • Cikkszám
    656233
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.