Kategóriák
Tel: +36 20 565 7265

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Jókai Mór u. 105 alatti boltunk
Nyári nyitvatartása: 

HÉTFŐTŐL- CSÜTÖRTÖKIG       15:00 - 17:00 óráig.

Péntektől vasárnapig zárva!

A boltaban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz!


A webáruházban

utánvétellel  bizonytalan ideig nem tudsz fizetni. Csak előre utalást, vagy a webáruház felületén a bankkártyás fizetést választhatod!

Vigyázzunk Egymásra!

Pipere Porta csapata

Forbury Direct

EazyColours

Elérhetőségek
Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.
Közösségi oldalak
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
3
8
4
3
5
6
Facebook
Google+
Házhozszállítás

Termék részletek


Ceralan

-7%
Ceralan
  • Ceralan
690 Ft
642 Ft

Ceralan, konzisztencianövelő, gélképző.

A Ceralan egy méhviasz-származék. A méhviasz a kémiai módosítás során, (a szabad zsírsavakat polyglycerol észterekké alakítják), erőteljesebb emuelgáló valamint gélképző tulajdonságot nyer.

 

Alkalmazás: 1-20%.

INCI: Polyglyceryl-3 Beeswax

  • Ceralan, konzisztencianövelő, gélképző.

    A Ceralan egy méhviasz-származék. A méhviasz a kémiai módosítás során, (a szabad zsírsavakat polyglycerol észterekké alakítják), erőteljesebb emuelgáló valamint gélképző tulajdonságot nyer. A 63-65 fokon olvadó viasz használható konzisztencianövelőként emulziókban és vízmentes készítményekben egyaránt, betölthet segédemulgátori szerepet, valamit tiszta olajgélek is készíthetők vele (vizes készítményekben nem képez gélt.) Egyik hasznos tulajdonsága, hogy az amúgy oldódni képtelen részecskéket (pl. pigmentek) lebegésben tartja a készítményen belül, ami dekorkozmetikai és napvédő készítmények sűrűn használt alapanyagává teszi.

    Alkalmazás: 1-20%.

    INCI: Polyglyceryl-3 Beeswax

  • Cikkszám
    487428
Webáruház készítés