Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot




Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen. Nyitvatartás 

délután 15-től 17 óráig!

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
7
0
8
8
9
2

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük  megújult webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Gránátalmamag-olaj 100% BIO finomítatlan

Gránátalmamag-olaj 100% BIO  finomítatlan
Gránátalmamag-olaj 100% BIO finomítatlan

Aranyló-pirosas színű, könnyen és nagyon gyorsan felszívódó szuper antioxidáns anti-aging  olaj (hatóanyag).  Regeneráló és bőrsimító hatású, elsősorban arcápolók összetevője, önmagában nem használható!

Bővebben
780 Ft
Részletek

Gránátalmamag-olaj tulajdonságai

§  erős antioxidáns, csökkenti az oxidatív folyamatok káros hatását

§  szabadgyökellenes hatású, véd az UV-sugaraktól és más környezeti hatásoktól

§  csökkenti az idő előtti ráncosodást

§  anti-aging hatású, ellensúlyozza az öregedés hatásait és jeleit

§  regeneráló, szerkezetjavító hatású, serkenti a bőrjavító mechanizmusokat

§  bőrlágyító, rugalmasító, serkenti a keratinociták szaporodását (proliferációját)

Javaslatok, alkalmazások

§  bármely arcbőrre alkalmas

§  az arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására

§  az érett, ráncos, megöregedett bőr ápolására

§  segíti a káros külső tényezők, úgy mint napfény vagy szennyezett környezet hatásától, enyhe égésektől szenvedő bőr regenerálódását

§  az irritált, pirosodó, repedezett vagy szőrtelenített bőr nyugtatására és javítására

§  anti-aging kezelésekhez

§  érzékeny bőrre

Hogyan használjuk a kozmetikában

§  egy gazdag és koncentrált olaj, többnyire nem hagyományos növényi olajként, inkább kozmetikai hatóanyagként használják

§  keverjünk egy cseppet a napi krémadagunkba

§  használhatjuk más növényi olajokkal vagy keverékben, ajánlott adagolás 1 - 10%

§  emulgeálással készített termékbe a végső fázishoz adagoljuk, hidegen

§  arc és szemkörnyék ápolásához készített krémek és szérumok összetevőjeként

a sérült bőrre szánt krémek és balzsamok összetevőjeként

Előállítás módja: CO2 kivonással a magvakból

INCI: PUNICA GRANATUM SEED OIL

Adatok
Cikkszám
406089
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek