Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot




Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen. Nyitvatartás 

délután 15-től 17 óráig!

TOP termékek

Látogató számláló

0
7
7
9
9
5
0

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Körömvirágolaj

Körömvirágolaj
Körömvirágolaj

Körömvirág olaj. Az orvosi körömvirág (Calendula officinalis) virágzatának szójaolajos kivonata (macerátuma),

Kivonatait gyomor- és nyombélfekély kezelésére, külsőleg visszérgyulladásra, rosszul gyógyuló sebek, bőrelváltozások gyógyítására, fehérfolyás elleni öblítők alkotórészeként alkalmazzák. A körömvirág enyhítő és viszketéscsillapító hatásának köszönhetően külsőleg kiegészítő kezeléseknél használatos. Fertőtlenítő és gyulladásgátló, valamint sebgyógyulást elősegítő tulajdonságai miatt bőr-és szájüregi betegségek kezelésére ajánlott. Használják bőrrepedések, kisebb sebek, rovarcsípések és napsugárzás okozta bőrgyulladás esetén is.

Ajánlott felhasználása:
• normál és szárazabb, viszkető, hámló bőr ápolására
• gyulladásra, ekcémára hajlamos bőr ápolására
• irritált, érzékeny bőr ápolására
• zsíros, pattanásos bőr ápolására, akne kezelésére
• idősödő és érett bőr ápolására
• száraz, viszkető, irritált fejbőr ápolására

sebgyógyító, hámosító készítményekbe (pl. krémek, kenőcsök, balzsamok)
• csípések, enyhe égések kezelésére
• arc- és testápoló emulziókba (pl. krémek, fluidok, arctisztítók, sminklemosók)
• borotválkozás utáni készítményekbe
• napozás utáni készítményekbe
• popsikenőcsökbe, pelenkakiütés kezelésére
• anti-aging kozmetikumokba
• hajápoló készítményekbe (pakolások, hajolajok, balzsamok)
 
Ellenjavallat: Allergia a fészkesvirágzatúak családjába tartozó növényekre.
 
Feldolgozása: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető.

INCI: Calendula Oil, Calendula officinalis Extraction in GMO-free Soja Oil

990 Ft
Adatok
Cikkszám
286736
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek