Tel: +36 20 565 7265

Forbury Direct

EazyColours

Elérhetőségek
Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.
Közösségi oldalak
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
2
2
5
7
9
3
Facebook
Google+
Házhozszállítás

Termék részletek


Műanyag hosszúkás szappanöntő forma PP tipus

Műanyag hosszúkás szappanöntő forma PP tipus
7 500 Ft

Műanyag hosszúkás szappan öntőforma, anyaga 15mm vastag polypropillén. 90C fokig bírja a melegítést, akár sütőzzük a szappant, akár mosogatógépben mossuk el.

A VIDEÓK között megtalálod az összeszerelésről és a szétszedésről készült videót. Megnézheted mennyire ragad illetve nem ragad bele a szappan, és ha ezt választod akkor elfelejthedted az öntőformák kipapírozást. Gyönyörű sima felületet kapsz.

  • Műanyag hosszúkás szappan öntőforma, anyaga 15mm vastag polypropillén. 90C fokig bírja a melegítést, akár sütőzzük a szappant, akár mosogatógépben mossuk el. A VIDEÓK között megtalálod az összeszerelésről és a szétszedésről készült videót. Megnézheted mennyire ragad illetve nem ragad bele a szappan, és ha ezt választod akkor elfelejthedted az öntőformák kipapírozást. Gyönyörű sima felületet kapsz. A menetes szárak belül (a lapok teljesen át vannak fúrva) futnak az új PP  típusban és nem kívül. Így jobban össze lehet szorítani anélkül, hogy elvetemedne. Ajánlott a mosogatógép felső rekeszében mosni. Tökéletesen fertőtleníthetjük ami így az ÁNTSZ-nek is megfelel. Ipari műanyag ezért a felületére nem tesznek védőfóliát, mint például a plexire. Ezért felületén karcok előfordulhatnak amik szállításkor, vagy megmunkáláskor rákerülhetnek. Ezek a karcok az öntést vagy tisztán tartást nem befolyásolják. Az alsó lapra adunk egy 1mm-es szilikon lapot is!
    Oldalához javasoljuk az élelmiszeripari forma leválasztó sprayt, amivel befújhatjuk és könnyen leválik a szappan. A legtöbb szappan enélkül is könnyen leválik, de a szappan recepttől is függ.

  • Cikkszám
    960017
Webáruház készítés