Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot




Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen.

2021.03.05

Kedves Vásárlóink!

A kormány 2021. március 4-én ismét szigorításokról döntött.
A korlátozásokat tekintve a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, aminek keretében szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre.

A házhoz szállítások esetében nincs változás.

Pick Pack Pontok esetén a nyitva tartható átadópontok zavartalanul működnek a korlátozások ideje alatt is: teljes benzinkút hálózat, Inmedio / Relay hálózat és bizonyos független pontok is. 

A személyes vásárlásnál 2021. március 8-tól, az átvétel idejét szeretnénk a lehető legrövidebb időre csökkenteni a Budapest XX. ker Jókai Mór utcai boltunkban.
Ezért csak az előre a webáruházban megrendelt árukat adjuk ki. Ha kész a csomagod kapsz róla visszaigazoló e-mailt, hogy jöhetsz érte. (kérjük, hogy a prómóciók, és a spam mappákat is folyamatosan ellenőrizzétek)
Nyitva tartás: minden hétköznap 15:00 órától 17:00 óráig.
A boltba bejönni, válogatni, nézelődni, szimatolni nem lehet.
A csomagodat az ajtóban adjuk át!
Kérlek válassz előre utalást, vagy a webáruház felületén a bankkártyás fizetést, hogy minimalizáljuk a készpénz forgalommal járó veszélyeket, és gyorsítsuk a kiszolgálás ügymenetét! 

Vigyázzunk Egymásra a mielőbbi viszontlátás reményében! 

Pipere Porta csapata

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
5
9
0
0
8
5

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük  megújult webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Murumuru BIO Fair Trade finomítatlan

Murumuru BIO Fair Trade finomítatlan

Murumuru BIO Fair Trade finomítatlan

Murumuru vaj
A Murumuru vaj használható ajak balzsamok, krémek, testápolók és a hajápoló termékekben. Szobahőmérsékleten szilárd, de megolvad a bőrrel való érintkezéskor. Felhasználható önmagában vagy keverve más összetevőkkel a kozmetikai termékekben.

 

INCI - Astrocaryum murumuru Seed Butter

 

Bővebben
1 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Murumuru vajat az Astrocaryum murumuru vöröses-narancssárga gyümölcséből préselik. Ez a magas pálmafa őshonos Brazíliában és más régiókban az Amazon mentén.
A Murumuru vaj használható ajak balzsamok, krémek, testápolók és a hajápoló termékekben. Szobahőmérsékleten szilárd, de megolvad a bőrrel való érintkezéskor. Felhasználható önmagában vagy keverve más összetevőkkel a kozmetikai termékekben.
Murumuru Butter előnyei
A Murumuru vaj egyedülálló összetétele, esszenciális zsírsav tartalma és a Pro-vitamin segít helyreállítani a sérült és öregedő bőr rugalmasságát, Kiválóan alkalmas összetevője az anti-aging készítményben. Megnyugtatja a száraz és repedezett bőrt, a pikkelysömör, és ekcéma által érintett bőrfelületet.

Hajkondiciónáló készítményekben helyreállítja a fénytelen, fakó haj szerkezetét, mivel segít a hajszálak nedvességtartalmának megőrzésében. Ezáltal a haj lágy, és rugalmas lesz, a száraz, töredezett haj ismét egészséges üde lesz.

INCI - Astrocaryum murumuru Seed Butter

Adatok
Cikkszám
989199
Kiegészítő termékek