Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot




Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen.

2021.03.05

Kedves Vásárlóink!

A kormány 2021. március 4-én ismét szigorításokról döntött.
A korlátozásokat tekintve a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, aminek keretében szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre.

A házhoz szállítások esetében nincs változás.

Pick Pack Pontok esetén a nyitva tartható átadópontok zavartalanul működnek a korlátozások ideje alatt is: teljes benzinkút hálózat, Inmedio / Relay hálózat és bizonyos független pontok is. 

A személyes vásárlásnál 2021. március 8-tól, az átvétel idejét szeretnénk a lehető legrövidebb időre csökkenteni a Budapest XX. ker Jókai Mór utcai boltunkban.
Ezért csak az előre a webáruházban megrendelt árukat adjuk ki. Ha kész a csomagod kapsz róla visszaigazoló e-mailt, hogy jöhetsz érte. (kérjük, hogy a prómóciók, és a spam mappákat is folyamatosan ellenőrizzétek)
Nyitva tartás: minden hétköznap 15:00 órától 17:00 óráig.
A boltba bejönni, válogatni, nézelődni, szimatolni nem lehet.
A csomagodat az ajtóban adjuk át!
Kérlek válassz előre utalást, vagy a webáruház felületén a bankkártyás fizetést, hogy minimalizáljuk a készpénz forgalommal járó veszélyeket, és gyorsítsuk a kiszolgálás ügymenetét! 

Vigyázzunk Egymásra a mielőbbi viszontlátás reményében! 

Pipere Porta csapata

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
5
7
2
7
5
6

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük  megújult webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Olivem 1000 50g

Olivem 1000  50g
Olivem 1000  50g
Olivem 1000  50g
Olivem 1000  50g

Olivem 1000 50g

Olivem 1000. 100%-ban növényi eredetű, olivaolajból származó, bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható o/v emulgeátor, amely emulgeáló tulajdonsága mellett stabilizálja és erősíti a bőr védő barrier rétegét. PEG-mentes, Ecocert tanúsítvánnyal.

INCI: Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

Bővebben
2 490 Ft
Részletek

Olivem 1000. 100%-ban növényi eredetű, olivaolajból származó, bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható o/v emulgeátor, amely emulgeáló tulajdonsága mellett stabilizálja és erősíti a bőr védő barrier rétegét. PEG-mentes, Ecocert tanúsítvánnyal.

Felhasználási javaslat:

száraz, vízhiányos bőr ápolására szánt kozmetikumokba
sérült, érzékeny, irritációra és gyulladásra hajlamos (neurodermitiszes, ekcémás, rozáceás) bőr kezelésére szánt készítményekbe
zsíros, kevert és normál bőr ápolására szánt kozmetikumokba
babápolási kozmetikumokba
anti-aging kozmetikumokba, idősödő és érett bőr ápolására
alacsony és közepes zsírfázis arányú készítményekhez
minimális zsírtartalmú önemulgeáló készítményekhez
alacsonyabb viszkozitású lotionok és közepes konzisztenciájú krémek készítéséhez (pl. arc- és testápolók, arctisztítók, BB krémek, szemkörnyékápolók, szérumok, naptejek, alapozók, hajbalzsamok)


Hatásai:

önállóan használható emulgens, amely összekapcsolja a kozmetikumok víz és zsírfázisát
regenerálja és erősíti a bőr védő lipidbarrier rétegét, hidratáló hatású
bőrrokon zsírsavösszetételű, nagyon jól tolerálható
alkalmas különösen alacsony - egyedül az emulgenst tartalmazó - zsírfázisú kozmetikumok (ún. emulziós gélek) készítésére
a vele készített krémek jelentős mennyiségű vizet és olajat képesek utólag felvenni


Fizikai Jellemzők: Nemionos emulgens. Ajánlott zsírfázis arány 4-25%. pH tolerancia: 3-12

Adagolás: 2-5%

Feldolgozás: Zsíroldékony. Inverz és direkt módszerrel egyaránt feldolgozható.

Inverz módszer: Az Olivemet olvasszuk össze a zsírfázissal, melegítsük kb. 80°C-ra, adjuk hozzá a hasonlóan felmelegített vizes fázist, majd intenzív keverés mellett emulgeáljunk 5 percig, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

Direkt módszer: A megolvasztott zsírfázist keverés közben, lassan adjuk a 70-80°C-ra felmelegített vizes fázishoz, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

Emulziós gél készítése: Az Olivemet a 70-80°C-ra felmelegített vizes fázishoz adjuk, rövid ideig, intenzíven keverve homogenizáljuk, az emulziót keverés közben lassan hűtsük szobahőmérsékletre.

Az Olivemmel készült emulzió végső viszkozitását csak másnapra éri el. Az alacsony viszkozitású lotionok stabilitása 0,3% xantán hozzáadásával növelhető.

INCI: Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

Adatok
Cikkszám
244346
Kiegészítő termékek