Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot




Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen. Nyitvatartás 

délután 15-től 17 óráig!

TOP termékek

Látogató számláló

0
7
5
1
6
0
8

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Ricinusolaj hidegen sajtolt

Ricinusolaj hidegen sajtolt
Ricinusolaj hidegen sajtolt
Ricinusolaj hidegen sajtolt 250ml
Gyógyszerkönyvi minőségű, hidegen sajtolt. Erős ricinus illatú, állagában pedig rendkívül sűrű, szinte gél szerű bázisolaj.
Bővebben
1 290 Ft
Részletek

Ricinusolaj hidegen sajtolt 250ml-es PET palackban
A ricinus olaj a hajpakolások fő összetevője, és bár rendkívül zsírosít, de megfelelően adagolva hajnövesztő hatású lehet, s megelőzhető a hajvégek töredezése. Gyógyszerkönyvi minőségű, hidegen sajtolt. Erős ricinus illatú, állagában pedig rendkívül sűrű, szinte gél szerű bázisolaj.

Szappanok összetevőjeként habzást, állagot lehet javítani.
Előnyök:
A népi gyógyászatban a ricinusolajat hagyományosan hashajtóként, fájdalomcsillapítóként, izomlazítóként használták, de a fájdalmakat, a szemirritációt és a viszketést is ezzel enyhítették. A történelem során a ricinusolajjal fokozták az anyatej termelődését is.
Külső használatra
A ricinusolajat lehet közvetlenül a bőrön használni a viszketések és piros foltok kezelésére. Borogatásként képes enyhíteni a különböző fájdalmakat és sérüléseket és fokozza az ízületek működését is.
Belső használatra
A ricinusolaj híres kellemetlen ízéről, így a legtöbb ember nem szívesen fogyasztja, pedig klasszikus orvosságról van szó. A ricinusolajat leggyakrabban hashajtóként használják, de a terhes nőknek is igen hasznos, mivel enyhíti az állapotos hölgyeknél jelentkező fáradtságot is. Belsőleg érdemes citromlével, fahéjjal vagy kávéval keverni, hogy kellemetlen ízét elnyomjuk.
Ipari felhasználása
A ricinusolajat megtaláljuk bizonyos krémekben és szappanokban is, valamint a kozmetikumokban is előszeretettel használják mint hordozóanyag.

Adatok
Cikkszám
990832
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek