Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot
Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen.

2021.03.05

Kedves Vásárlóink!

A kormány 2021. március 4-én ismét szigorításokról döntött.
A korlátozásokat tekintve a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, aminek keretében szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre.

A házhoz szállítások esetében nincs változás.

Pick Pack Pontok esetén a nyitva tartható átadópontok zavartalanul működnek a korlátozások ideje alatt is: teljes benzinkút hálózat, Inmedio / Relay hálózat és bizonyos független pontok is. 

A személyes vásárlásnál 2021. március 8-tól, az átvétel idejét szeretnénk a lehető legrövidebb időre csökkenteni a Budapest XX. ker Jókai Mór utcai boltunkban.
Ezért csak az előre a webáruházban megrendelt árukat adjuk ki. Ha kész a csomagod kapsz róla visszaigazoló e-mailt, hogy jöhetsz érte. (kérjük, hogy a prómóciók, és a spam mappákat is folyamatosan ellenőrizzétek)
Nyitva tartás: minden hétköznap 15:00 órától 17:00 óráig.
A boltba bejönni, válogatni, nézelődni, szimatolni nem lehet.
A csomagodat az ajtóban adjuk át!
Kérlek válassz előre utalást, vagy a webáruház felületén a bankkártyás fizetést, hogy minimalizáljuk a készpénz forgalommal járó veszélyeket, és gyorsítsuk a kiszolgálás ügymenetét! 

Vigyázzunk Egymásra a mielőbbi viszontlátás reményében! 

Pipere Porta csapata

Szűrés

Ár
945 Ft - 23 900 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
6
1
4
7
1
4

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük  megújult webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Vajak

Babassu, Kakaóvaj, Sheavaj, Mangóvaj, finomított, organikus, pure, dezodorálatlan
Tovább

Mitől függ a kakaóvaj ára?

Mitől függ a kakaóvaj ára?A fenti kérdésre nem létezik egyszerű válasz, de nézzük át, miből is adódik az az ár, amit ki kell fizetnünk a kakaóvajért.

Ahhoz, hogy nagyon jó minőségű kakaóbabot lehessen termeszteni, olyan területeket választanak, ahol legalább 1000 és 1500 mm közötti az évi csapadék mennyisége. Ez elsősorban az egyenlítő környékére korlátozódik, tehát a távolság máris közrejátszik a kakaóvaj árában. Négyféle kakaófát különböztethetünk meg, mind a négy Közép-Amerikából származik, de Afrikában is termesztik. A kakaó feldolgozása során többször is szárítják, illetve pörkölik a kakaóbabot, a végeredmény pedig körülbelül 46% kakaó, és 54% kakaóvaj, de ez az arány fajtánként illetve az időjárástól és a termés minőségétől függően változhat. Így hát a másik tényező, ami befolyásolja a kakaóvaj árát, az a minőség.

Webáruházunkban kedvező árú kakaóvajak közül válogathat. Vásároljon kiváló minőségű termékeket kényelmesen, otthonából! Ha kérdése van, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Tovább