Elérhetőségek

Pipere Porta Bt.

Tel.:+36-20/5657265

Email:pipereporta@gmail.com

1205 Budapest, Jókai Mór u. 105.

Közösségi oldalak

pinterestblogspot
Hírek

2021.08.02 1:20

Webáruházunk megújult!

Remélem teszik az új külső :)

A Jókai Mór utcai boltunban

ugyanúgy lehet vásárolni,

mint régen. Nyitvatartás 

délután 15-től 17 óráig!

Szűrés

Termék státusza
A következő kiszerelésben
Kiszerelések
Ár
2 990 Ft - 50 000 Ft

TOP termékek

Látogató számláló

0
9
4
7
9
4
8

Facebook

Google+

Házhozszállítás

Köszöntjük webáruházunkban! 

Tel: +36 20 565 7265   Email: pipereporta@gmail.com

Bankszámlaszámunk: 10700529-68599311-51100005

Forbury Direct szappanalapok

A Forbury Direct szappanalapok összetevői:


A GLICERIN a legtöbb szappan alapvető összetevője. A glicerin nedvességmegtartó – megtartja a nedvességet. Szappanban ez nagyszerű, mert segít megtartani a nedvességet a bőr mellett, így a szappant hidratálja. A glicerin lehetővé teszi a szappan átlátszóságát és újraolvadását.

A PROPYLENE GLYCOL (PG) egy nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy vízbázisú összetevőket visz be a bőrbe. A PG lehetővé teszi, hogy a szappan átlátszó és újraolvadható legyen.

A SORBITOL édesítőszer. A szorbit nedvesítő és stabilizáló tulajdonságait a szappan alapú gyártásban is nagyra értékelik.

A SODIUM LAURETH SULFATE (SLES) egy anionos felületaktív anyag, amelyet széles körben használnak leöblítő termékekben elsődleges felületaktív anyagként. A SLES enyhébb és kevésbé irritáló, mint a NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT (SLS).

A SODIUM LAURATE a laurinsav nátriumsója. A szappan felületaktív anyag, például a nátrium-laurát kevésbé irritáló, mint a legtöbb szulfát felületaktív anyag.

A NÁTRIUM-SZTEARÁT a sztearinsav nátriumsója. A kiindulási anyag, a sztearinsav gyakori forrásai a kókuszdió- és pálmaolajból nyert növényi trigliceridek és a faggyúból származó állati trigliceridek.

NÁTRIUM KÓKUSZULFÁT A kókuszolaj zsírsavaiból készült, jó alternatívája az SLS-nek vagy az SLES-nek.

A COCO GLUCOSIDE kókuszdióból származó, zavaros sárga folyadék. A Coco Glucoside egy nemionos felületaktív anyag, amely habosítószerként és emulgeálószerként használható.


A COCOAMIDOPROPYL BETAINE egy kókuszdióból készült szintetikus zsírsav. Gazdag, sűrű habot hoz létre a habzó termékekben.

Az ETIDRONIC ACID a szappanalap összetevőjeként szerepel, ahol emulzióstabilizátorként és viszkozitásszabályozásként használják.

TITÁN-DIOXID az olvadék- és öntőszappan alap fehérítésére és átlátszatlanságára. Vízbázisú anyagokban szuszpendálódik.

Az ORGANIC SHEA vaj krémes, sima állagot ad az olvadék és öntött szappanhoz.

A SZERVES SZŰZ OLÍVAOLAJ krémes, sima állagot ad az olvadt és öntött szappannak.

KECSKETEJ Rekonstituált teljes kecsketejpor. A-vitamint tartalmaz, és minden bőrtípusra kiváló. A kecsketejes szappan alap jól ismert krémes habjáról és bőrbarát tulajdonságairól.

Az ALOE VERA antioxidáns, fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

A CUKORszirup (SZUKRÓZ) az átlátszóságot növelő összetevő. A cukor hozzáadása is elősegíti a könnyű és pezsgő habot. Segít növelni a szappanalap viszkozitását.

NÁTRIUM-TIOSULFÁT: kiváló vaníliastabilizátor, amely segít minimalizálni a vaníliát tartalmazó illatanyagok okozta barnulást.

SILICA Növeli a szappanalap viszkozitását, hogy lehetővé tegye a részecskék szuszpendálását a késztermékben.